"Снятинська птахофабрика", що належить Fozzy Group, відкрила перший фаст-фуд

06.08.2021
3251

Фото: Facebook: Снятинська птиця

"Снятинська птахофабрика" (ТМ "Снятинська птиця") відкрила фаст-фуд у с.Мамаевці під назвою "Хрумка курочка". Про це йдеться у повідомленні компанії на сторінці у Facebook.




У меню закладу страви з курки, картопля фрі, напої і кава.

Підприємство "Снятинська птахофабрика" засноване у листопаді 1985 року. У 2006 році Fozzy Group придбала частину підприємства разом з активами виробничо-комерційної фірми. Птахофабрика входить у структуру агропромислового підрозділу Fozzy Group поряд з Ніжинським консервним заводом (ТМ "Ніжин"), Малинським м'ясопереробним заводом і компанією "Еко-сервіс Україна".

  • Нагадаємо, влітку минулого року агрохолдинг "Миронівський хлібопродукт" (МХП) - виробник м'яса курки під ТМ "Наша ряба" - почав розвивати роздрібну мережу під вивіскою "Секрети шефа". На одній площі розташовується м'ясний магазин і фаст-фуд. Восени компанія відкрила ще одну фаст-фуд мережа - Doner Market.


Возможно, это изображение (2 человека, еда и в помещении)

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.