Fozzy Group заперечує покупку "Еко-маркету"

10.12.2021
2492

Retailers.ua

Прес-служба Fozzy Group повідомила Retailers про те, що інформація про покупку компанією мережі магазинів "Еко-маркет" не відповідає дійсності. Компанія готова офіційно спростувати всі три джерела видання НВ.Бізнес, яке спочатку повідомило про це.


У Fozzy Group уточнили, що переговорів щодо купівлі з «Еко-маркетом» не було і надалі не планується.

Раніше видання НВ.Бізнес повідомило, що власники Fozzy Group проводили переговори про купівлю мережі “Еко-маркет”. НВ.Бізнес посилалося на власні джерела: директора продовольчої мережі, керівника компанії-постачальника та інвестбанкіра.

«Власники двох компаній проводили переговори. Але рішення про продаж бізнесу поки не прийнято», — розповів інвестбанкір, який побажав залишитися неназваним.

Пізніше в "Еко-маркеті" повідомили, що мережа не веде переговори про продаж ні з Fozzy Group, ні з іншим гравцем ринку. І додали, що останні кілька років кількість магазинів мережі незначно знизилася, що пов'язано з бажанням оптимізувати витрати і закрити збиткові торгові точки.

В "Еко маркеті" додали, що розвивають мережу магазинів біля будинку Sympatic - було відкрито чотири торгові точки, частково реконструйовано понад 10, а також проведено повномасштабну реконструкцію магазину "Еко маркет" у Борисполі.

Автор: Олександр Шаріпов

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.