Fozzy Group почала тестувати українські електромобілі Konyk для доставки замовлень

29.11.2021
2474

АвтоНовости

Компанія Fozzy Group розпочала тестувати українські електромобілі Konyk для доставки замовлень. У пілотному проекті використовується 2 електрокари, повідомляє UBR.


 

«Fozzy Group тестує два електромобілі моделі Konyk для надання послуг з доставки у центрі Києва. Рішення про продовження співпраці прийматимемо окремо», — повідомив Іван Пальчевський, начальник відділу зв'язків із медіа Fozzy Group.

За словами директора компанії «Електропрайд» Костянтина Сіпайла, у службі доставки Konyk працює протягом трьох місяців і показав гарні результати.

Електромобіль Konyk створено на китайській платформі. У "Електропрайді" удосконалили "ходову", переробили Battery Management System (BMS), внесли конструктивні зміни до силової частини. Загалом автомобілі адаптовані до експлуатації в українських кліматичних умовах.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.