Fozzy Group збільшить свій статутний капітал до 52,75 млн грн

25.11.2021
2358

Фото: River Mall

Fozzy Group збільшить статутний капітал свого підприємства майже вдвічі – до 52,75 млн грн. Про це повідомляє Liga.net з посиланням на повідомлення компанії у системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).


ПрАТ "Фоззі Груп" планує провести загальні збори акціонерів 14 грудня, на яких планують збільшити статутний капітал підприємства.

Збільшення капіталу відбудеться за рахунок емісії акцій номінальної вартості без публічної пропозиції. Тобто компанія випустить 20,75 млн простих іменних акцій номінальною вартістю 1 грн за акцію.

Зареєстрований капітал компанії на листопад 2021 року становить 32 млн грн.

За даними НКЦПФР, 98,7% акції ПрАТ "Фоззі Груп" володіє ТОВ "Фоззі Груп". В останній є п'ять акціонерів: Костельман Володимир має у своєму розпорядженні 51% акцій, Чигір Роман та Олег Сотников – по 23,235% акції та Гнатенко Юрій – 2,5%

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.