"Ашан" у вересні випустить комедійний веб-серіал "Моя пташка". Усього знято 12 серій

28.08.2021
2210

9 вересня 2021 року відбудеться прем'єра 12-серійного веб-серіалу "Моя пташка", який зняв "Ашан Україна". Таким чином рітейлер хотів "оригінально представити свій слоган", розповіла менеджер з маркетингу "Ашан Україна" Юлія Сова.


 Головні герої серіалу - звукорежисер, стендап-комік Любчик і його дружина Дарина, яка працює редактором модного журналу. Кожна серія - це окрема стендап-перформанс від головного героя.

"Ашан" поки тільки презентував трейлер серіалу, і зазначив, що серії будуть виходити щотижня на власному YouTube-каналі.

У коментарі виданню Ubr.ua представники "Ашана" сказали, що на розробку та затвердження ідеї пішов місяць і ще три місяці зайняло написання сценаріїв. Знімальний процес тривав тиждень. У ньому брали участь понад 90 осіб, з яких 40 - актори, а решта - знімальна група. За час зйомок група змінила сім локацій.

Загальну вартість виробництва серіалу у компанії не розкрили - послалися на конфіденційність згідно з кодексом комерційної етики.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.