"Ашан" відкрив свій перший магазин самообслуговування без касирів у Києві. Він працюватиме 24/7

15.12.2021
5210

Продуктовий ритейлер "Ашан" відкрив в Україні перший автономний цілодобовий магазин - без касирів, на цифровому замку та повністю на самообслуговуванні. Про це повідомили у прес-службі компанії.


Це формат - "резиденс", орієнтований на товари широкого вжитку. Їх в асортименті понад тисячу. Площа магазину складає 45 кв.м Магазин розташований за адресою: вул. Регенераторна, 4.

Для того, щоб потрапити в автономний магазин, потрібно мати додаток "Ашан". На нього покупець отримує QR-код, який є ключем до магазину. Далі клієнт самостійно здійснює покупки та розплачується на касі самообслуговування.

Магазин розташований у київському ЖК "Комфорт таун". Він працює у форматі Pick up Point. Це вже друга торгова точка "Ашана" у цьому мікрорайоні. За словами компанії, перша точка Pick up Point "показала себе дуже вдало". Відкриття нового магазину лише посилить позиції мережі у цьому мікрорайоні, зазначили в "Ашані".

У компанії пояснили, що обрали саме цей житловий комплекс для пілота ще й тому, що "тут живуть переважно молоді люди, які працюють у сфері нових технологій і для них важливо відчувати діджиталізацію у всіх сферах життя".

Фото: прес-служба "Ашан"

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.