"Епіцентр" відкриває оновлений після пожежі ТЦ у Первомайську. Його площу збільшили

28.08.2021
1874

ГСЧС

"Епіцентр" закінчив відновлювальні роботи після пожежі над своїм торговим центром у Первомайську (Миколаївська обл.) На вул. Достоєвського, 26б/2 і незабаром відкриє його. Площа ТЦ збільшилася - до 6076 кв.м, повідомляють у компанії.


 У первомайському  "Епіцентрі" вдалося зберегти 50% співробітників, які працювали там до пожежі. Інші співробітники за власним бажанням працевлаштувалися у торгові центри мережі у Миколаєві, Дніпрі, Херсоні, Києві.

Крім того, компанія відкриває новий ТЦ оптимального формату у Нікополі (Дніпропетровська обл.) На вул. Патріотів України, 128 - це перший "Епіцентр" у цьому місті. У прес-службі компанії Retailers уточнили, що "оптимальний формат" ТЦ створений для міст обласного підпорядкування і передбачає площу близько 6000-6100 кв. м.

  • 2 лютого 2021 року стало відомо про те, що двоє невідомих підпалили торговий центр "Епіцентр" у Первомайську і поранили двох людей. Одного з нападників поліція затримала.
  • Пізніше у Державній архітектурно-будівельній інспекції (ДАБІ) заявили, що її співробітник провів огляд магазину "Епіцентр" у Первомайську, і не видав дозвіл на введення ТЦ в експлуатацію. Примітно, що на момент огляду магазин вже працював. Рітейлер подав документи про готовність торгової точки до експлуатації вже після його відкриття.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.