“Епіцентр” впровадить опцію перегляду меблів у доповненій реальності

28.12.2021
2454

Фото: Facebook “Эпицентр”

“Епіцентр” впровадить AR-технології для продажу меблів. Ця технологія дозволить візуалізувати товар та показати, як він виглядатиме у конкретній кімнаті та інтер’єрі. Про це повідомляють у пресслужбі.


Впровадження AR-технології у роботу інтернет-магазину epicentrk.ua стане можливим завдяки підписанню договору з компанією ARBrowser. За допомогою функції доповненої реальності покупці зможуть через камеру свого смартфону чи планшету подивитися, як виглядатимуть меблі у їхній кімнаті. Щоб скористатися цією функції, достатньо лише просканувати QR-код

На сайті також з’явиться 360 HD-viewer, що дозволить переглядати меблі з різних боків, і конфігуратор, який надасть можливість змінювати колір та окремі елементи меблів.

Запуск нових сервісів на сайті epicentrk.ua запланований на початку 2022 року.

  • Раніше AR-технології для продажу меблів ще у 2018 році запустила IKEA, створивши додаток IKEA Place.  А у 2020 році Amazon представив  нову функцію покупок з доповненою реальністю для одночасного перегляду декількох товарів.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.