"Епіцентр" відкрив інноваційний IQ-офіс. Інвестиції у будівництво становили 350 млн грн

17.12.2021
3894

Фото: "Эпицентр"

"Епіцентр" відкрив інноваційний IQ-офіс у м. Городок у Хмельницькій області. За словами компанії, він стане "потужним інтелектуальним хабом, який залучить до регіону перспективні кадри у сфері інформаційних технологій з усієї України".


Офіс об'єднає під одним дахом понад 600 спеціалістів ІТ-департаменту компанії, діджитал-департаменту, відділу контенту, автоматичного замовлення товарів, центру комунікацій. Площа офісу 6300 кв. м, він розташований на 7 поверхах. У ньому знаходяться open space, місця для відпочинку та гейм-кімнати. У перспективі поруч із офісом планується будівництво готелю.

У проект, реалізація якого тривала 1,5 роки, інвестовано 350 млн. грн. Під час будівництва компанія здійснила повну реновацію напівзруйнованої будівлі управління верстатобудівного заводу, зазначили у прес-службі.

“IQ-офіс стане “магнітом” для залучення перспективних кадрів, які працюватимуть на благо міста та дадуть йому новий поштовх у розвитку. Ми не лише гарантуємо привабливі ринкові зарплати та дуже комфортні робочі місця, ми створюємо новий формат технологічного офісу. І хочемо, щоб інші інвестори, на наш приклад, також вкладалися у розвиток регіональних центрів», – каже співзасновник групи компаній «Епіцентр К» Галина Герега.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.