"Сільпо" розширив покриття своєї швидкої доставки за 40 хвилин до 48-ми міст

08.07.2021
2564

Иллюстрация: "Сильпо"

У червні мережа "Сільпо" розширила покриття швидкої доставки на 14 міст в 9-ти областях країни. Тепер доставка доступна у 48-ми містах у 24 областях. Про це повідомили у прес-службі рітейлера.


«У 2020-му терміновий запуск доставки у «Сільпо» було обумовлено пандемією. Ми прагнули забезпечити гостям доступ до продуктів в умовах найсуворіших карантинних обмежень. За цей рік послуга доставки стала вже не стільки відповіддю на обставини, коли виходити з дому не варто, а звичною та зручною частиною повсякденного життя, інструментом, що значно заощаджує час і сили. Ми бачимо, що навіть після закінчення локдауну, попит на сервіс швидкої доставки серед наших гостей росте», ― розповідає Ірина Румянцева, директорка департаменту електронної комерції групи компаній Fozzy Group.

Програмне забезпечення для сервісу розробили Temabit — IT-бізнес, що входить до групи компаній Fozzy Group.

У найближчих планах "Сільпо" розвивати доставку у Львівській та Одеській областях.

Нагадаємо, компанія почала тестувати експрес-доставку в серпні 2020 року. Час очікування замовлення становить від 40 хвилин, 20 з яких відведено на збір продуктів і ще 20 — на дорогу. Компанія працює над тим, щоб скоротити час збору замовлень до 5 хвилин.

  • Нагадаємо, у Києві вже працює кілька сервісів швидкої доставки продуктів додому: Cooker (c доставкою за 15 хвилин) і білоруський Bazar (також з доставкою протягом 15 хвилин).
  • Нещодавно Glovo оголосили про запуск власної мережі dark-store в Україні для доставки продуктів за 10 хвилин.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.