Сервіс доставки Noww тимчасово призупинив роботу

08.11.2021
3119

Фото: noww-app.com

Сервіс доставки Noww, який запустився у Києві наприкінці зими 2021 року, припиняє роботу. У повідомленні, яке з'явилося у додатку, йдеться про те, що це тимчасово.


 

«Друзі, ми змушені зробити паузу! Деякий час наша доставка не працюватиме. Дякую за розуміння! Згодом ми знову будемо з вами!», - йдеться у повідомленні.

У Instagram сторінці сервісу доставки Retailers підтвердили факт припинення роботи, але не змогли уточнити причини і дату перезапуску.

  • Нагадаємо, сервіс запустився у лютому цього року у Києві.
  • У додатку можна було замовити їжу із закладів харчування у Києві.
  • Також користувачі могли отримувати кешбек від суми замовлень: 100% від першого замовлення у ресторані, 5% від суми замовлення з супермаркетів.
  • В інтерв'ю Retailers представник компанії заявляв про плани стати майданчиком, "у якому буде об'єднано багато сервісів, які зможуть допомогти людям вирішити свої питання протягом однієї години": наприклад, купити квиток у кінотеатр, викликати сантехніка, доставити одяг із хімчистки чи магазину, продукти чи побутову хімію. Однак зараз компанії не вдалося реалізувати задуманих планів.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.