Через зростання доставки продуктів, Walmart розширює власну доставку InHome до США

14.01.2022
3032

Фото: Supermarket News

Walmart розширює свою доставку InHome, повідомляє CNBC. Послуга забезпечує доставку свіжих продуктів, предметів першої необхідності та багато іншого прямо до будину клієнтам, включаючи доставку товарів у гараж, прямо на кухню (поки господарів квартири немає вдома) або навіть розкладання продуктів у холодильник. Тепер вона буде доступна у 30 млн домашніх господарств. У компанії заявили, що наймуть 3000 співробітників додатково для розширення послуги.


Walmart розширює InHome, оскільки межі між доставкою продуктів та послугами, які доставляють широкий асортимент товарів додому на запит, стираються. Inside Intelligence оцінює ринок доставки продуктів у $93 млрд. За даними Insider Intelligence, кожен четвертий долар, який американці витратили на онлайн-покупки, отримані або через самовивіз, або у магазинах, у 2021 році припадав на Walmart. За оцінками eMarketer, на частку ритейлера припало 25,4% всіх замовлень за системою click&collect — це найбільша частка ринку серед усіх ритейлерів у США. Обсяг продажів Walmart за нею оцінюється за підсумками минулого року у $20,4 млрд.

Нагадаємо, Walmart запустив службу доставки InHome у 2019 році. Зараз вона доступна у 6 млн домашніх господарств.

Як працює доставка?

Після реєстрації в InHome покупець розміщує своє замовлення у програмі Walmart і вибирає її як кращий варіант доставки. Після прибуття до будинку клієнта співробітник використовує одноразовий код доступу, щоб відкрити двері або гараж через свою програму InHome, яка синхронізована з "розумним замком".

Додаток повідомляє клієнта про кожен крок, а камера, одягнена на жилет співробітників, записує весь процес доставки, простежити за яким клієнти можуть зі своїх телефонів. Крім того, записи із цих камер зберігаються протягом тижня після кожної доставки.

Послуга коштує $19,95 на місяць або $148 на рік без додаткових зборів, включаючи чайові, які вже включені у вартість доставки, а ціна інтелектуального замку InHome становить $49,95.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.