Apple розробляє сервіс Apple Pay Later. Він дозволить купувати товари у розстрочку автоматично

14.07.2021
1965

Фото: CNET

Компанія Apple запустить сервіс Apple Pay Later. Завдяки ній клієнти зможуть розраховуватися за покупки через Apple Pay частинами: чотирма безвідсотковими платежами через кожні два тижні або протягом декількох місяців, але з відсотками. Про це повідомляє vc.ru.


 

Функція стане аналогом послуг Buy Now, Pay Later, які є в інших платіжних систем, включаючи PayPal.

Користувачі через сервіс зможуть купувати не тільки товари Apple, але і інших рітейлерів. Компанія планує співпрацювати з банком Goldman Sachs, який буде надавати розстрочки і виступати у якості кредитора для позик. Здійснити оплату можна буде з будь-якого пристрою Apple з підтримкою платіжної системи компанії.

Затребуваність сервісів для покупок у розстрочку зростає, за даними Juniper Research. Продажі через подібні сервіси у світі виростуть з $ 266 млрд у 2021 році до $ 995 млрд до 2026 року. А нещодавно шведський сервіс для Klarna став найдорожчим європейським стартапом з оцінкою в $ 45,6 млрд.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.