Apple відкрила новий фірмовий магазин в історичній будівлі кінотеатру

25.08.2021
2071

Apple

Компанія Apple відкрила свій новий магазин у будівлі кінотеатру Tower Theatre у Лос-Анджелесі, якому у цьому році виповнюється 94 роки,  повідомляється на сайті компанії.


Новий магазин Apple почав працювати у Tower Theatre у кінці червня 2021 року. Він став 26-м фірмовим магазином Apple у Лос-Анджелесі.

Apple Tower Theatre прикрашає годинникова вежа, а інтер'єр створений за прообразом знаменитого паризького театру Опера Гарньє. У центральній частині магазину розташована зона Forum з характерною для магазинів Apple відеостіною, обрамлена збереженими балконами кінотеатру - там будуть проводитися заходи Today від Apple.

У просторому залі виставлені продукти Apple, включаючи iMac, iPad Pro і Apple TV 4K. Верхні яруси кінотеатру переобладнали і тепер це відкритий універсальний простір для зустрічей з фахівцями Genius Bar.

Історична будівля Tower Theatre була побудована у 1927 році на розі Восьмої вулиці і Бродвею за проектом знаменитого архітектора кінотеатрів Чарльза Лі. Після закриття у 1988 році будівля стояла закритою. Пізніше почалася реставрація, під час якої історичний інтер'єр зберегли - елементи обробки були ретельно очищені і відновлені, а сам будинок привели у повну відповідність до стандартів сейсмостійкості.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.