Apple доставила в Україну першу офіційну партію своєї продукції

09.10.2021
2213

Фото: Facebook/Державна митна служба України

Компанія Apple доставила в Україну першу офіційну партію своєї продукції. В аеропорт "Бориспіль" прибула партія смартфонів iPhone 13. Про це повідомила Держмитна служба України у Facebook.


 

У пості повідомляється, що у країну офіційно було доставлено 8 000 смартфонів із заявленою вартістю понад $7,5 млн.

Держмитслужба розпочала оформлення товару і зазначила, що офіційний імпорт - це ще один крок у боротьбі з контрафактом і незаконним ввезенням товарів.

Apple заведе всю лінійку своїх товарів і відкриє власний сервіс з обслуговування своєї продукції. «Тільки за останні два тижні після презентації iPhone Держмитслужба виявила спроб незаконного ввезення нового смартфона майже на 2,2 млн гривень», - відзначили у службі.

Нагадаємо, навесні 2020 компанія зареєструвала в Україні юридичну особу і почала набирати команду у київський офіс. Через рік, на основному сайті Apple з'явився український розділ apple.com/ua. Тоді основна частина контенту була англійською, тепер - вся інформація представлена ​​на українській. А вже у липні 2021 року компанія Apple відкрила офіційне представництво в Україні, а також додала можливість отримати обслуговування українською мовою у службі підтримки.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.