H&M відкрив перший магазин у Метавсесвіті

05.01.2022
3187

Фото: ua-retail.com

Шведська мережа H&M відкрила перший магазин у Метавсесвіті, де можна придбати цифрові продукти. Про це повідомляє Retail Detail.


3D-магазин H&M був розроблений компанією Ceek , яка спеціалізується на додатках доповненої та віртуальної реальностях (VR та AR). Магазин H&M буде розташований на майданчику-проекті компанії — Ceek City, відвідувачі якої також зможуть відвідати інші магазини, концерти та спортивні заходи.

Оплата за товари може бути виконана за допомогою валюти майданчика — Ceek-монети. Токен на основі VR заснований на смарт-контрактах Etherum і зараз продається за ціною $ 0,7107.

Нагадаємо, бренди Nike та H&M запустили свої віртуальні колекції одягу та взуття. Також Nike планує створити віртуальний світ Nikeland. Новий проект дозволить збільшити аудиторію бренду за рахунок інтеграції справжнього спорту із його цифровим аналогом.

 //Оновлено. H&M зробила заяву для Textilegence спростувавши новину:«Новини у ЗМІ із цього приводу не є заявою H&M. H&M оголосила, що не бере участі у проекті відкриття 3D-магазину у метавсесвіті»//.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.