H&M розробляє “розумний” одяг, який може відслідковувати пульс

19.11.2021
2965

Фото: ua-retail.com

Директор з технологій компанії H&M Алан Бьоме хоче створити розумний одяг, який складе конкуренцію натільній електроніці. Про це повідомляє South China morning Post.


 Він вивчає, як «розумний» одяг H&M може відстежувати пульс або запобігати зневодненню, і як штучний інтелект може оптимізувати ланцюжок поставок H&M.

Шведська компанія сфокусувалася на технологіях у вирішальний момент для швейної промисловості, оскільки люди все частіше переходять від звичайних магазинів до покупок в Інтернеті, а бренди швидкої моди піддаються критиці через їх часто негативний вплив на навколишнє середовище.

Під час пандемії H&M у партнерстві з компанією Boltware, що спеціалізується на технологіях моди, створили джинсову куртку, що імітує обійми. Споживачі могли проголосувати за розробку дизайну, але попит був недостатнім, щоб зробити куртку доступною для продажу.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.