Nike працює над створенням метавсесвіту Nikeland

22.11.2021
2367

Фото: gossip247

 

Nike планує створити  віртуальний світ під назвою Nikeland. Новий проект дозволить збільшити аудиторію бренду за рахунок інтеграції справжнього спорту з його цифровим аналогом. Про це повідомляє CNBC.


 Віртуальний світ Nikeland з'явиться на ігровій онлайн-платформі Roblox. Користувачі нового кіберпростору зможуть одягати своїх цифрових двійників у кросівки та одяг компанії. Метасвіт Nike буде безкоштовним для користувачів, але може стати місцем для тестування нових продуктів та вивчення інтересів споживачів.

Nike бачить цінність метавсесвіту у тому, щоб побудувати спілкування з новим поколінням спортсменів, що врешті-решт може призвести до реальних продажів. Сем Позер, аналітик, який займається Nike у Williams Trading, зазначив, що бачить успіх Nikeland не тільки у тому, щоб якомога раніше познайомити дітей з брендом, а й у тому, щоб отримувати інформацію, використовувати віртуальний майданчик як випробувальний полігон для бренду.

Це не перший запуск Nike з Roblox. Ігрова платформа вже була партнером виробника спортивного одягу та взуття у 2019 році на Nike Air Max.

  • Нагадаємо, спортивна компанія подала сім заявок у Відомство з патентів та товарних знаків США для реєстрації брендів Nike та Jordan для комерційного використання у віртуальному світі.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.