Міжнародний бренд Love Stories відкрив свій перший магазин в Україні

19.11.2021
2670

Фото: Colliers Ukraine

На український ринок вийшов нідерландський бренд нижньої білизни Love Stories. Перший магазин відкрився у другій черзі київського ТРЦ Blockbuster Mall. Площа нового магазину 63 кв.м. Про це повідомляє компанія Colliers Ukraine.


 Love Stories заснований у 2014 році Марлосом Хедеманом та спеціалізується на продажі жіночої білизни, купальних костюмів, піжамних комплектів та пляжних суконь. 

Наразі бутики Love Stories представлені у країнах Європи, а також в Австралії та США. З Love Stories вступають у колаборації такі гіганти як H&M.

  • Цього року, за даними UTG, кількість відкриття нових брендів залишається низьким. У 2021 році відкрилися магазини лише 8 нових компаній: IKEA, Carter's, MEXX, Off-White, Bimba Y Lola, KIKO Milano, Ecko UNLTD, BORK.

  • Експерти Colliers дотримуються схожої думки. За даними компанії, розміри та кількість торгових центрів зростає, при цьому кількість світових брендів, які можуть добре працювати в них, залишається невеликою.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.