Blockbuster Mall уклав угоду з якірним орендарем третьої черги - "Епіцентром"

02.08.2021
2940

Фото: NAI Ukraine

Якірним орендарем третьої черги ТРЦ Blockbuster Mall стане "Епіцентр". Рітейлер буде займати двоповерхову локацію площею 26 5000 кв.м і почне роботу восени 2021 року, повідомили у компанії Colliers Ukraine, за участю якої було укладено угоду між Blockbuster і "Епіцентр".


На першому поверсі нового "Епіцентру" будуть представлені як традиційні загальнобудівельні відділи, так і нові торгові концепти компанії формату shop-in-shop. У ньому буде працювати великий Центр Кераміки, магазин товарів для відпочинку All4Rest, зоомагазин Lapki, косметичний бутік Mon Cheri, флора-центр "Букет" і "Будинок Води", сучасний Центр видачі замовлень онлайн-магазину epicentrk.ua і інші. На другому поверсі значну частину площ займатиме оновлена ​​галерея "Деко" з Центром меблів, а також Центр техніки "Це ті" і магазин дитячих товарів E.Pic.

«Стратегія розвитку" Епіцентр К" передбачає активне масштабування торгової мережі у найближчі роки. Протягом 2021-2022 років ми плануємо відкрити більше 50 ТЦ по всій Україні, у тому числі - в абсолютно нових для компанії форматах. Відкриття "Епіцентру" у найбільшому ТРЦ країни Blockbuster Mall - це ще один амбітний проект, який дозволить нам зміцнити позицію на столичному ринку і стати ще ближче до споживача », - підкреслив заступник гендиректора, директор з роздрібної торгівлі "Епіцентр К" Володимир Гончаров.

Третя черга Blockbuster Mall площею 50 000 кв. м відкриється у третьому кварталі 2021 року. Сьогодні вона перебуває на активній стадії наповнення орендарями, тривають погоджувальні процеси з великими міжнародними і локальними операторами. Пул орендарів третьої черги об'єкта поповнять як рітейлери меблевого сегмента і товарів для будинку, так і fashion, магазини яких продовжать галерею другої черги проекту.

  • Нагадаємо, про те, що "Епіцентр" стане новим якірним орендарем третьої черги ТРЦ Blockbuster Mall у Києві, стало відомо у червні. Тоді було укладено попередній договір про оренду приміщення. Новий "Епіцентр" також стане першим магазином мережі у чужому ТЦ.

//Оновлено. У прес-службі "Епіцентру" уточнили, що це не перший магазин мережі в чужому ТЦ. До цього компанія відкрила "Епіцентр" у львівському ТРЦ King Cross Leopolis. Магазин "Епіцентр" в Blockbuster Mall стане другим магазином за межами своїх ТЦ. Приносимо вибачення перед читачами.//

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.