Kaspi.kz веде переговори щодо купівлі українського e-commerce — AIN

26.10.2021
2062

Фото: Kursiv.kz

Kaspi.kz із Казахстану готується до нової угоди на українському ринку. Про це повідомляє AIN з посиланням на власні джерела.


За інформацією видання, IPO-компанія веде переговори із керівництвом вже третьої компанії для поглинання в Україні. 

При виході на IPO компанія залучила майже $1 млрд. Ці гроші планували направити на експансію – вихід нових ринків. Одним із найперспективніших визнали саме українську.

Якщо угода вдало завершиться, це буде вже третій актив, який Kaspi.kz придбала в Україні.Першою покупкою Kaspi.kz в Україні стала міжбанківська платіжна система Portmone, яку компанія Kaspi Pay придбала у липні 2021 року. Згодом стало відомо про купівлю українського  "БТА Банк" для отримання банківської ліцензії в Україні.

На відміну від попередніх двох угод, Kaspi.kz купує e-commerce не тільки заради ліцензій, а саме з великою базою користувачів та відомим брендом. Наразі сторони перебувають на стадії переговорів.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.