Аналітика Admitad Affiliate: шкільні онлайн-покупки в Україні збільшилися в два рази у 2021 році

20.10.2021
1911

Фото: Depositphotos

Компанія Admitad Affiliate проаналізувала п’ять категорій товарів і послуг, які найбільш тісно пов’язані з підготовкою учнів до нового навчального року. Згідно з дослідженням онлайн-покупки в Україні збільшилися у два рази у 2021 році. 


 Основні висновки дослідження:

  • Минулого року стрімкого зростання покупок для збору дітей до школи не було взагалі.
  • Зате продовжували впевнено рости від місяця до місяця продажі онлайн-сервісів для освіти – на них у вересні українці витратили на 12% більше, ніж у липні. 
  • При підготовці дітей до виходу в школу батьки України у 2021-му здійснили на 85% більше онлайн-покупок і витратили на них на 120% більше коштів. 
  • Середній чек шкільних онлайн-покупок в Україні склав близько 50$. 
  • За даними Admitad Affiliate, цього року батьки, передбачаючи зростання витрат, більше уваги приділяли кешбеку і покупкам за найвигіднішою ціною – велика частина покупців прийшла саме через кешбек-сервіси (27,6%) та купонні сайти (16,6%). Однак значна кількість користувачів довіряє і рекомендаціям блогерів, інтернет-видань.

Раніше Retailers запитав рітейлерів у різних категоріях, як вони підготувалися до сезону Back to school, чим відрізняється 2021 рік від 2020-го, які тенденції з'явилися у цьому році і які прогнози вони можуть зробити за підсумками поточного сезону.

Фото: Depositphotos

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.