H&M відкриє свій перший магазин у Львові в ТРЦ Victoria Gardens

28.08.2021
3992

Шведський рітейлер H&M восени 2021 року відкриє свій перший магазин у Львові, повідомляє його прес-служба у Facebook.


Новий магазин у Львові стане восьмим в Україні і третім за межами Києва. Інших подробиць поки немає, точну дату відкриття повідомлять пізніше.

H&M почав працювати в Україні у 2018 році відкривши перший магазин 17 серпня у ТРЦ Lavina Mall (Київ) Це було масштабна подія як для роздрібного ринку Києва, так і України. Девелопери у неофіційних бесідах з Retailers відзначали, що такий підхід до виходу на ринок і відкриття магазинів вони бачили тільки у LC Waikiki і що їм би хотілося, щоб приклад цих двох рітейлерів пішли й інші закордонні бренди.

За дев'ять фінансових місяців (грудень 2019 - серпень 2020) виручка мережі в Україні, у порівнянні з аналогічним попереднім періодом, збільшилася на 10% — до 156 млн шведських крон ($17,49 млн), тоді як у гривні продажі зросли на 5% - у порівнянні рік до року.

У 2021 році H&M відкрив перші магазини у регіонах: у Харкові та Одесі.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.