У Києві запустилася нова доставка їжі Bond Delivery

26.08.2021
2759

Bond Delivery

У червні 2021 року у Києві почала працювати нова доставка їжі Bond Delivery. У серпні почали з'являтися бігборди, які анонсували відкриття доставки їжі, а 23 серпня компанія сама офіційно оголосила про запуск, на це звернув увагу ain.ua.


 

Замовлення їжі можна зробити через сайт Bond Delivery або мобільний додаток Android і iOS. Через те що Bond - це ще і служба таксі, то оплатити доставку можна трьома способами на вибір: готівкою кур'єру, з рахунку таксі Bond або картою.

Статус замовлення і місце розташування кур'єра відображаються на карті. Замовлення клієнта кур'єр приносить до дверей, але також є опція «вийду до машини». До кінця серпня всі замовлення Bond Delivery від 300 гривень доставляються безкоштовно. Доставка цілодобова.

З заснування Bond - це служба таксі в Одесі і Києві. Однак компанія, швидше за все, вирішила розвивати новий напрямок - доставку їжі. У 2020 році Bond Delivery запустився в Одесі, де з ними співпрацює вже близько 500 закладів і понад 100 магазинів. Пізніше доставка їжі запустилася і у Чорноморську (Одеська область).

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.