Meta планує відкрити магазини з продажу пристроїв віртуальної реальності

10.11.2021
2574

Meta Corporation (раніше Facebook) планує відкриття своєї мережі роздрібних магазинів для продажу пристроїв віртуальної реальності. Про це повідомляє Malls.com з посиланням на The New York Times.


Торгові точки планують відкрити у форматі «зони вражень», де будуть представлені розробки Reality Labs. Клієнтам магазину буде запропонована можливість протестувати останні розробки компанії, зокрема Oculus Quest, розумні окуляри Stories та гарнітури віртуальної реальності.

На сьогодні  не прийнято остаточних рішень щодо запуску роздрібної концепції, і немає інформації про терміни появи перших магазинів, які продаватимуть віртуальні пристрої. Експерти не виключають, що зрештою Meta може відмовитися від планів із запуску мережі.

Передбачається, що якщо проект буде реалізовано, то перший роздрібний магазин може відкритися у Берлінгеймі, штат Каліфорнія, де розташований офіс Reality Labs.

  • У серпні компанія представила електронну переговорну Horizon Workrooms, а у вересні – «розумні» окуляри Stories під брендом Ray-Ban.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.