Glovo запускає доставку з дарксторів Glovo Express у Львові. До цього послуга була доступна тільки у Києві

29.09.2021
3238

Фото: Facebook-страница Евгения Тришина

Про те, що Glovo запустив доставку Glovo Express з власного даркстора у Львові, написав у Facebook глава Q-Commerce компанії Євген Тришин. До цього Glovo відкрив перший Glovo Express в Києві на лівому березі в кінці липня.


 

Що таке Glovo Express?

Модель даркстор передбачає відкриття спеціальних мікрофулфілмент центрів з товарами певного асортиментного ряду, які можна буде замовити у додатку Glovo. Отримавши повідомлення про замовлення - пікери, які працюють у dark store, збирають його і передають кур'єрам на доставку користувачам. Такі центри є закритими для жителів міста і створені виключно для користувачів сервісу доставки Glovo.

Возможно, это изображение (текст «Vodafone UA LTE 15:34 < 44% Q пошук y супермаркети Glovo Express алкогольта та напой супер маркети супермаркети»)

 

Фото: Facebook/TryshynYevhen

Раніше в компанії заявили про плани розвитку мережі власних дарксторів. До кінця року Glovo Express буде присутній у п'яти містах України: Києві, Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі, говорить генеральний менеджер Glovo у Східній і Центральній Європі Дмитро Расновскій.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.