Glovo відкрив ще одну «хмарну кухню». Вона може вміщати понад 25 брендів

24.12.2021
3472

Фото: Glovo

Glovo відкрив свій дарк кітчен проєкт Cook Room на Київщині. До зони покриття доставки увійшли села Крюківщина та Гатне. Локація нової "хмарної кухні", площею 120 кв. м, може вміщати понад 25 ресторанних брендів. Про це повідомляють у пресслужбі. 


На сьогодні в Cook Room вже працюють 13 партнерів сервісу, серед яких 12 віртуальних брендів компанії Foodz Ukraine. На початку 2022 року до Cook Room також приєднаються заклади Kitaika та Mimosa Brooklyn Pizza. Для мешканців ЖК, у якому знаходиться дарк кітчен, є опція самовивозу завдяки установці спеціальних інтерактивних екранів. Подібний формат компанія планує втілити і у торгових центрах, розташованих поряд з іншими проектами "хмарних кухонь".

Крім безпосередньо кухонних приміщень, на локації є фулфілмент зона — суміжний напрям бізнесу, який сервіс Glovo розвиває на базі Cook Room. У фулфілмент зоні представлені віртуальні магазини із зоотоварами, картками Monobank, напоями та тютюновими виробами від Glovo Drinks&Tobacco, речами A-Sex тощо.

Проект дакр кiтчен компанія Glovo розвиває з 2018 року. Аналітика даних у межах історії замовлень та поведінки користувачів додатку допомагає сервісу Glovo розуміти, де найбільш вигідні локації для розвитку мережі "хмарних кухонь", відзначають у компанії.

«Хмарні кухні» від Glovo сьогодні функціонують лише у деяких країнах присутності сервісу — крім України, ще в Іспанії, Італії, Грузії та Румунії. На українському ринку бізнес-модель продовжує показувати найвищі результати за кількістю замовлень. Сьогодні в Україні знаходиться найбільша кількість активних «хмарних кухонь» — сім, в Іспанії та Грузії функціонують по два Сook Room, а в Італії та Румунії — один», — каже генеральний менеджер компанії Glovo у Східній Європі та Центральній Азії Дмитро Расновський.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.