Мережа магазинів Eva повідомила про фейкові вебсайти, які розповсюджують неправдиву інформації про розіграш подарунків від їхнього бренду

11.01.2022
7804

Фото: пресс-служба Eva

У мережі з’явилися вебсайти, які розповсюджують неправдиву інформацію про те, що нібито мережа Eva проводить розіграш грошових призів. У свою чергу, ритейлер заявляє, що не має до цього жодного відношення.


«Офіційно повідомляємо, що Eva (ТОВ «РУШ») не проводить такої акції ні на офіційному сайті ритейлера eva.ua , ні у своїх роздрібних магазинах. На жаль, шахраї шукають можливості використати відомий бренд, який користується довірою 8 мільйонів українських покупців щодня, у своїх зловмисних цілях. Представники EVA наразі вживають відповідних заходів і готують заяву до Національної поліції України.», — зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, у вересні 2021 року компанія також повідомляла, що з'явився фейковий сайт, який розповсюджує інформацію про те, що від імені компанії проводиться опитування та розіграш грошових призів.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.