Мережа магазинів Eva повідомила про фейковий сайт, який збирає дані користувачів

29.09.2021
27592

Фото: eva.ua

У мережі з’явився веб-сайт, який розповсюджує інформацію про те, що нібито мережа магазинів Eva проводить опитування й розіграш грошових призів. Національна мережа магазинів Eva (ТОВ «РУШ») заявляє, що не має жодного відношення до веб-сайту eva-bonus.top.


 «Офіційно повідомляємо, що Eva (ТОВ «РУШ») не проводить такої акції ні на офіційному сайті рітейлера eva.ua, ні в своїх роздрібних магазинах. На жаль, шахраї шукають можливості використати відомий бренд, який користується довірою 8 мільйонів українських покупців щодня, у своїх зловмисних цілях. Представники Eva наразі вживають відповідних заходів і готують заяву до Національної поліції України», — зазначається у повідомленні.

Фото: eva.ua

  • Раніше в інтернеті поширилася інформація про те, що від імені H&M розігрують подарункові картки з нагоди 74-річчя компанії. Це шахрайська діяльність з метою збору персональних даних споживачів, до якої H&M не має відношення. 


Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.