Inditex інвестує 238 млн EUR у розширення штаб-квартири Zara

10.01.2022
2183

Фото: fergana

Inditex інвестує 238 млн EUR у розширення штаб-квартири Zara в іспанському місті Артейхо.У ній розміститься комерційний та дизайнерський персонал Zara. Про це повідомляє Retail Gazette.


Будівництво нового комплекса триватиме два роки. Загальна площа будівлі становитиме 170 000 кв. м, вона налічуватиме 7 поверхів, два з яких займе підземний паркінг.

На цокольному поверсі розташуються експериментальні магазини та цех з виготовлення лекал (готовий шаблон, за яким розкроюють партію — ред.), на першому поверсі – підрозділ Zara Man, на другому – Zara Kids, на третьому та четвертому – Zara Woman.

Концепція спрямована на зміцнення «горизонтальної динаміки роботи між дизайнерами, виробниками моделей та фахівцями з продажів, яка підкріплена творчістю та заснована на відкритій співпраці та спілкуванні».

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.