Fozzy Group зацікавлена у покупці нової мережі. Одним із претендентів є "Еко маркет" — НВ

10.12.2021
2407

Фото: ua-retail.com

Fozzy Group зацікавлена у покупці мережі "Еко маркет", яка налічує 137 магазинів у всій країні. Про переговори компаній повідомляє НВ Бізнес, з посиланням на власні джерела: директора продовольчої мережі, керівника компанії-постачальника та інвестбанкіра.


Що відомо про переговори

«Власники двох компаній проводили переговори. Але рішення про продаж бізнесу поки не ухвалене», — розповідає інвестбанкір, який побажав залишитися неназваним. В "Еко маркеті" інформацію про продаж заперечують, Fozzy Group на запит НВ Бізнес не відповіли.

Відомості про можливі переговори двох мереж з’явилися півтора місяця тому, розповідає директор компанії-постачальника: «Еко маркет не виставлявся на продаж, але тепер Святослав Нечитайло хоче зробити висновки про ефективність мережі у січні, за підсумками її роботи за рік». І припускає, що власник може дійти до продажу бізнесу компанії.

«"Еко маркет" не веде переговори про продаж ні з Fozzy Group, ні з будь-яким іншим гравцем ринку», — повідомили в "Еко маркет" на запит НВ Бізнес. І додали, що останні кілька років кількість магазинів мережі незначно знизилася, що пов’язано з бажанням оптимізувати витрати та закрити збиткові торгові точки. В "Еко маркеті" додали, що розвивають мережу магазинів біля будинку Sympatic — було відкрито чотири торгові точки, частково реконструйовано понад 10. Проведено повномасштабну реконструкцію магазину "Еко маркет" у Борисполі.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.