Nike хоче зареєструвати товарні знаки для віртуального одягу та взуття

04.11.2021
2279

Фото: TheIndustry.fashion

Спортивна компанія подала сім заявок у Відомство з патентів та товарних знаків США для реєстрації брендів Nike та Jordan для комерційного використання у віртуальному світі, пише  Bloomberg.


 

Як випливає з поданих Nike заявок до Управління з патентів та товарних знаків США, компанія планує продавати свою продукцію у різних цифрових просторах.

Таким чином компанія намагається захистити свої бренди в інтернеті, а також запобігти появі підробок в іграх, розповів адвокат по товарних знаках у Gerben Intellectual Property Джош Гербен. Крім того, найближчим часом покупці матимуть змогу ознайомитися з великою кількістю віртуальних продуктів бренду. В уривках документів, які показав Гербер, йдеться про віртуальне взуття, одяг, головні убори, окуляри, сумки, рюкзаки, спортивне спорядження, мистецтво, іграшки та аксесуари для використання у мережі та віртуальних світах.

Зараз Nike також активно шукає співробітників для роботи у "метавсесвіті". Згідно зі списком вакансій, компанії потрібні цифрові дизайнери, у тому числі дизайнери взуття.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.