Ресторатор Дмитро Борисов шукає спеціалістів до IT-команди для своїх закладів.

09.11.2021
2733

Фото: informator.ua

Ресторатор Дмитро Борисов шукає спеціалістів у IT-команду. Про це він повідомив у Facebook.


 

У команду потрібні: project/product manager та full-stack розробники зі знанням HTML, SASS, jQuery, PHP, SQL.

«Продовжуємо набирати фантастичних людей на борт нашого зорельоту. Минулого місяця ми круто посилили маркетинг, знайшли приголомшливі шефи і зараз збираємо IT-команду. Зараз ми хочемо, щоб IT-екосистема, яку ми збудуємо, відповідала рівню наших продуктів. Є кілька чудових аутсорс-команд, з якими ми працюємо. Залишилося доточити та розвинути», — зазначив Борисов.

Навіщо ресторанному бізнесу ІТ-команда?

За словами Борисова, раніше "ключовий контакт" між гостем та ресторатором відбувався у самому ресторані, за столиком. «Зараз ми стрімко злетіли у світ, у якому основне середовище спілкування, отримання вражень та прийняття рішень – цифрове. І ми хочемо, щоб IT-екосистема, яку ми збудуємо, відповідала рівню наших продуктів. Найголовніше: є не стартап на папері, а реальний ефективний бізнес, більшість процесів у якому вже оцифровані та автоматизовані», — пояснив ресторатор.

  • Нагадаємо, у вересні у фудхолі Gastrofamily Market на Оболоні почав працювати робот-офіціант.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.