В Україні створили Національну Ресторанну Асоціацію. Чим вона буде займатися?

22.09.2021
2642

Фото: nraua.org

16 вересня відбулася офіційна презентація Національної ресторанної асоціації України. Серед її засновників ресторатор Сергій Гусовський ( "Ресторани Гусовського"), Тарас Середюк (Mafia), Олександр Савілов (Salateira) і Михайло Бейлін (LaFamiglia і Kyiv Foodmarket).


 

«У рамках НРАУ ми готові знайомитися між собою, ділитися досвідом і розповідати про ідеї і подальші дії. У пріоритетах об'єднання - взаємодія з органами державної влади, лобіювання інтересів ресторанної галузі, просування необхідної галузі законів, справедливі правила гри, а також безпеку ведення бізнесу в Україні », - кажуть  члени асоціації.

НРАУ налічує 40 учасників, за якими стоять близько 400 ресторанів по всій Україні. Всі члени асоціації можуть входити до тієї чи іншої платформи, на даний момент їх існує 7. Зараз асоціації півроку.

«Асоціація спрямована не тільки на рестораторів, але і на інших учасників ресторанного бізнесу. До нас можуть приєднуватися інші асоціації і також інші бізнеси, які працюють у цій сфері », - зазначив член правління НРАУ і власник Argentina Grill Жорж Буйни.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.