"Укрпошта" спільно з eBay запустили програму підтримки малого та середнього бізнесу

29.10.2021
2528

Фото: eBay India

"Укрпошта" спільно з eBay запустила кампанію з підтримки українських експортерів. Усі підприємці, які зареєструються на платформі з 25 жовтня до кінця року, матимуть спеціальні умови. Про це повідомляється на сайті "Укрпошти".


Для нових бізнес-клієнтів комісія за магазин на eBay протягом перших трьох місяців становитиме 0%. Також вони отримають підвищені ліміти на виставлення на продаж товарів, доступ до навчального курсу та супровід персонального менеджера, який допоможе налаштувати магазин та запустити промо товарів. Деякі клієнти зможуть отримати додатково до 200 безкоштовних оголошень та спеціальну підтримку команди eBay.

За даними eBay, зараз понад 11 тисяч українських підприємців продають на маркетплейсі – за минулий рік приріст склав 14%.

2022 року "Укрпошта" посилить інтеграцію з маркетплейсом, щоб зробити оформлення всіх видів відправлень через сервіси пошти зручнішими для клієнтів. Тепер оформити відправку, а також заповнити митні документи можна в особистому кабінеті або через АPI. Найближчим часом заплановано підключення онлайн-оплати, щоб клієнти могли одразу сплатити вартість доставки.

  • Нагадаємо, раніше цього року eBay запустив новий формат керованих платежів (Managed Payments) в Україні. Офіційним партнером eBay в Україні буде платіжна система Payoneer.
  • Влітку "Нова пошта Глобал" розпочала колаборацію із торговим агентством Western Bid. Це допоможе українським підприємцям глобалізувати свій бізнес та вийти на закордонні маркетплейси – Amazon, eBay, Etsy та інші.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.