“Нова пошта” отримає €13 млн від ЄБРР на будівництво сортувального терміналу у Дніпрі

23.09.2021
2257

Фото: Курс Украины

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) погодив виділення поштовому оператору “Нова пошта” €13 млн кредиту на проєкт будівництва нового автоматизованого терміналу сортування посилок у Дніпрі. Інформація про це з’явилась на сайті Європейського банку реконструкції та розвитку.


 

Проєкт з будівництва автоматизованого терміналу є частиною довгострокової стратегії зростання “Нової поштою”, який передбачає трансформацію її логістичної моделі для задоволення зростаючого ринкового попиту, оптимізації ланцюжка поставок і підвищення якості обслуговування клієнтів.

Загальна вартість проєкту, під який будуть видані кошти для “Нової пошти”, €28,5 млн,  з них €14 млн піде на проектування і будівництво терміналу, €11,9 млн — на придбання обладнання, і ще €2,6 млн —на непередбачені витрати.

  • Нагадаємо, “Нова пошта” почала тестувати роботу складських роботів виробництва української компанії Deus Robots для автоматизації сортування посилок.

 

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.