“Нова пошта” пояснила навіщо їй новий бренд NovaSpace

15.11.2021
2997

Фото: instagram.com/novaposhta.official

"Нова пошта" подала заявку в Укрпатент на реєстрацію торгової марки NovaSpace з комп'ютерними та криптовалютними КВЕДами.  У компанії для dev.ua пояснили, що під торговою маркою планують надавати ряд нових фінансових послуг.


«Під торговою маркою NovaSpace ми плануємо надавати ряд нових фінансових послуг. Таке рішення було прийнято у рамках стратегії Групи компаній „Нова пошта“ — посилити фінансову складову бізнесу», — повідомили у компанії.

Зазначається, що йдеться про розширення діяльності фінансової компанії NovaPay, що входить до групи, збільшивши кількість фінансових продуктів і сервісів, які не пов’язані з логістикою. 

За словами компанії, основою для цього рішення стали два фактори. Перший — запит на нові послуги від клієнтів — як фізосіб, так і бізнесу. І другий — це прийняття цього року нового закону Про платіжні послуги, який значно розширив можливості для фінансових небанківських організацій

При цьому види продуктів, які з’являться у компанії, поки не афішують.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.