"Нова пошта" тестує складських роботів для автоматизації сортування посилок

20.08.2021
3419

Фото: Deus Robots

Компанія "Нова Пошта"  тестує роботу складських роботів виробництва української компанії Deus Robots. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".


Згідно з повідомленням Deus Robots, один з пропонованих для тесту роботів переміщує стійки і вантажі вагою до 1000 кг, використовуючи для цього підлоги з нанесеними на них QR-кодами. Він працює протягом восьми годин після трьох годин зарядки.

Інший робот сортує до 100 посилок за годину вагою до 30 кг кожна. Такий пристрій вимагає додаткового обладнання для роботи, однак вже сьогодні автоматизує рутинну працю людини.

 

Deus Robots - робототехнічна компанія, що займається розробкою, виробництвом і продажем високотехнологічного обладнання для логістики. Компанія заснована у 2018 році у Києві, Спеціалізується на розробці технологій для автономних мобільних роботів (AMR) і їх виробництві.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.