Український бренд Riot Division приймає кросівки на переробку у своєму магазині

22.09.2021
2151

Фото: Palingenesy

Український бренд Riot Division спільно з ресайклінг-проєктом Palingenesy запустили ініціативу з переробки старих кросівок. Про це повідомляється на сторінці бренду в Instagram.


 Кожен охочий може здати старе взуття у концепт-сторі Riot Division на Рейтарській. Кросівки потрібно залишити у спеціальному боксі для зношеного взуття. Потім із частин переробленого взуття зберуть пару кросівок і розіграють серед підписників сторінки ініціативи.

У Palingenesy зазначають, що взуття важко утилізувати у стандартному процесі переробки, оскільки воно виготовлене з багатьох різних матеріалів.

«Ми власноруч розбираємо вживане взуття на деталі. Потім з цих деталей створюємо нову пару, перероблюючи таким чином старе взуття на 100%», – йдеться у повідомленні.

  • Бренд Riot Division заснував Олег Мороз у 2010 році. Зараз бренд випускає спортивне взуття, аксесуари та функціональні речі-трансформери.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.