Deloitte прогнозує збільшення продажів у сезон свят на 7-9% у США

16.09.2021
1951

Фото: CXBuzz

Згідно з прогнозами аудиторської компанії Deloitte, роздрібні продажі у США в період з листопада по січень збільшаться на 7-9%, до $1,28-1,3 трлн. Також прогнозується, що онлайн-продажі зростуть на 11-15% з $210 млрд до $218 млрд. Про це повідомляє  Chain Store Age.


Зростання витрат споживачів на послуги і триваюче зростання e-commerce забезпечать рітейлерам високий святковий сезон, йдеться у звіті Deloitte.

За прогнозами, продажі зростатимуть у секторі послуг, включаючи ресторанний і туристичний бізнес. У той же час витрати на покупку товарів, ймовірно, залишаться на тому ж рівні.

Прогнозоване збільшення продажів у святковий сезон 2021 року відображає триваюче зростання після пандемії рітейлу, послуг і онлайн-торгівлі. У минулому році святкові продажі перевищили очікування, збільшившись на 5,8% до $1,19 трлн.

Згідно з прогнозом Deloitte, темпи зростання будуть високими на тлі вже значного зростання продажів і зростання особистого доходу споживачів, який, ймовірно, залишиться незмінним протягом усього сезону.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.