McDonald's у 2022 році почне продавати бургери з рослинного м'яса Beyond Meat в Україні

16.09.2021
2810

Фото: VegNews

У 2022 році мережа фастфудів McDonald's почне тестові продажі бургера McPlant з котлетою з рослинного м'яса в Україні. Про це повідомляє UBR.ua.


«У наступному році ми маємо намір протестувати бургер McPlant зі штучного м'яса. Якщо тест пройде добре, тоді, ймовірно, цей бургер буде запущений в Україні », — зазначила глава відділу комунікацій McDonald's в Україні Алеся Муджирі.

Вона підкреслила, що тестові продажі почнуться не з початку 2022, крім того, можуть проходити у кілька етапів. Продаватися McPlant буде в обмеженій кількості ресторанів і в різних регіонах. Муджирі додала, що якби McDonald's запустив продажу McPlant в Україні вже зараз, то бургер коштував б дуже дорого.

Веганські котлети для McPlant у рамках глобального контракту c McDonald's поставляє компанія Beyond Meat, найбільший світовий виробник м'яса на рослинній основі. Для українських ресторанів американської мережі у цьому сенсі також винятків не буде, вказала Алеся Муджирі.

Beyond Meat уклав співпрацю з McDonald`s і Yum! Brands і поставляти свою продукцію протягом трьох років. Першими з європейських країн, де McDonald's почав продавати свій веганський бургер, стала Данія і Швеція — тестові продажі у Скандинавських країнах почалися ще у січні.

  • Раніше виробництво рослинного м'яса в Україні запустила компанія АВК під брендом Dreameat.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.