Епіцентр у рамках реконцепції об’єднав торговий простір "Центру Меблів" та "Галерей Деко"

10.09.2021
2265

Фото: Интерфакс-Украина

Мережа торговельних центрів "Епіцентр" провела реформат відділів "Центр Меблів" та "Галереї Деко" у київському ТЦ на вул. Берковецькій 6-В., об’єднавши їх у один торговий простір. Про це повідомили у пресслужбі.


 «Ми створили об’єднаний торговий простір "Центру Меблів" та "Галерей Деко" з єдиним стилем і візуальним оформленням. Тут покупець зможе зануритися у затишну домашню атмосферу за рахунок ще більшого акценту на готових рішеннях. В оновленому "Центрі Меблів" вони представлені у шоу-румах, обладнаних у вигляді задекорованих кімнат. Завдяки цьому покупець бачитиме, як меблі та елементи декору виглядають у комбінації з покриттям для підлоги, шпалерами чи освітленням. Таким чином ми максимально спрощуємо процес вибору та придбання товарів для дому», —  пояснив керівник "Центру меблів", в.о. директора направлення “Меблі” компанії “Епіцентр К” Олександр Лук’янченко.

Оновлені "Галереї Деко" розмістяться на площі 6400 кв. м і представлять близько 85 000 артикулів товарів. Серед окремо виділених зон відділу — перша у мережі Арома-студія, де в бутіковому форматі представлено великий асортимент арома-продукції для дому. А також найбільша у мережі Sleep-студія, де після придбання ліжка покупець зможе відразу ж обрати матрац, подушку, ковдру чи постільну білизну.

У "Центрі Меблів" буде представлено 4000 артикулів на 6000 кв. м площі. Тут розпочне роботу нова зона Проєктування меблів. Серед інших нововведень — значне розширення сервісу виготовлення меблів під замовлення та нова виставка стільців та крісел. В останній з’являться нові game-зона і kid-зона з ігровими та дитячими кріслами відповідно.

Зокрема, на території "Центру Меблів" встановили спеціальні екрани, за допомогою яких покупець зможе самостійно, без залучення дизайнера скомпонувати і візуалізувати різні меблі з елементами декору. Поряд розташувалися точки для онлайн-замовлень, які дозволять відвідувачам ознайомитися з повним асортиментом меблів та зробити замовлення товару, не представленого у фізичному магазині.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.