На Березняках з'явиться новий "Епіцентр". Компанія купила земельну ділянку мережі "Амстор" у кінці 2020 року

06.09.2021
18478

Фото: Epicentrk

У КМДА дозволили ТОВ "Епіцентр К" проектувати будівництво нового торгового комплексу на Березняках. Про це повідомляє Telegram-канал R&B News. Березняки і Русанівка.


Майбутній торговий комплекс розмістять на 4 га землі, що належить мережі "Амстор", викупленої ТОВ "Епіцентр К" на аукціоні у кінці 2020 роки за 227 млн ​​грн у державного Укрексімбанку. Про це повідомляв раніше "Інтерфакс-Україна".

Ділянка на перетині вул. Березняківській і Дніпровської набережної відноситься до категорії житлової та громадської забудови, вид використання - для будівництва, експлуатації та обслуговування культурно-торговельного комплексу. Функціональне призначення - частково території вулиць і доріг, частково території комунально-складські, частково території залізничного транспорту і переважно території громадських будівель і споруд.

За інформацією ЕГЕСС, висота проектованих будівель відповідно до намірів замовника може скласти 23 метра.

За даними видання "Київ Влада", ТОВ "Епіцентр К", не чекаючи видачі МУО (Містобудівних умов і обмежень), початок підготовчої роботи з будівництва нового торгового комплексу. На інформщиті у районі нового будівництва зазначено, що роботи триватимуть півтора місяці, площа нового спорудження складе 16 800 кв. м, генпідрядник будівництва - ТОВ "Досвід 2002 (**).


 

Фото: Telegram / R&B News. Березняки і Русанівка

Також інформація про будівництво з'явилася на Google Maps.


 

 

Скріншот: https://kievvlast.com.ua/text/v-kieve-poyavitsya-9-j-e-pitsentr

При цьому у компанії не бачать проблем у проведенні підготовчих робіт до отримання від КМДА МУО на проектування, відзначає видання. «Виконання будівельних робіт до видачі містобудівних умов і обмежень не проводилося. Відповідно до чинного містобудівного законодавства компанія подала і зареєструвала повідомлення про початок виконання підготовчих робіт. На земельній ділянці були проведені інженерно-геологічні та топографо-геодезичні дослідження, обстеження ґрунтового покриву. У рамках зареєстрованого повідомлення про початок виконання підготовчих робіт також було встановлено огорожу і проведено освітлення, облаштоване будівельний містечко, майданчик для складування будматеріалів та інше. Відзначимо, що на етапі виконання підготовчих робіт чинне законодавство не вимагає наявності всіх розділів проектної документації », - прокоментувала керівник департаменту зі зв'язків з громадськістю ТОВ" Епіцентр К "Юлія Чудновець.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.