Nike закрив головний офіс на тиждень заради психічного здоров'я співробітників

02.09.2021
2090

Фото: Pamela Hassel/AP

Перед поверненням до офісу у вересні, співробітникам штаб-квартири Nike в Орегоні, надали тиждень відпочинку. За словами компанії, це зроблено для того щоб підтримати їх психічне здоров'я. Їм порадили "розслабитися, зняти стрес і провести час з близькими людьми". Про це повідомив старший менеджер Nike Метт Марраццо у LinkedIn.


Як повідомляє The Times, близько 8 000 співробітників Nike пішли у відпустку на минулому тижні. Керівництво компанії вирішило, що таким чином вдасться уникнути вигоряння працівників на тлі стресу через пандемію коронавіруса.

За словами Метта Марраццо, наявність вільного часу для відновлення є "ключем до гарної роботи і збереженню здорового глузду". «Це визнання того, що ми можемо приділяти першорядну увагу психічному здоров'ю людей і при цьому все одно зробити весь обсяг роботи», — він же і закликав інших роботодавців підтримувати своїх співробітників.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.