"Сільпо" відкриє ще одну локацію OffTop з кав'ярнею Feeltrd у центрі Києва

21.07.2021
2611

"Сільпо" відкриває другий магазин товарів для хобі OffTop і кав'ярню Feeltrd в одному приміщенні у Києві. Про це йдеться на сторінці рітейлера у Facebook.


До цього перший магазин у форматі "магазин + кав'ярня" був відкритий на Хрещатику у травні. Нова локація відкриється 30 липня також у центрі — на Басейній, 17.

Нагадаємо, перший магазин OffTop був відкритий у кінці 2020 року у ТРЦ "Проспект". Зараз мережа нараховує 8 магазинів: п'ять shop-in-shop у супермаркетах "Сільпо" у Києві, один —у  Броварах, окремий бутик — в ТРЦ "Проспект" і бутік з кав'ярнею на Хрещатику.

У OffTop продаються товари необхідні для хобі, подорожей, спорту, будинки, офісу, вечірок. У Fozzy Group (куди входить мережа) заявляли, що при створенні OffTop дивилися на закордонні мережі: датську Flying Tiger Copenhagen, іспанську Ale-Hop, французьку Pylones, німецьку Nanu-Nana і TEDi, а також датську Søstrene grene.

  • Влітку минулого року "Сільпо" почав відкривати кав'ярні Feeltrd в оновленому форматі.
  • У квітні 2021 року "Сільпо" додав товари OffTop в інтернет-магазині silpo.ua.

Авторка: Людмила Будіна

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.