Fozzy Group запускає мережу спортклубів Apollo Next. Як вони будуть виглядати?

21.07.2021
6081

Fozzy Group, що розвиває продуктові мережі "Сільпо" і "Фора", анонсувала запуск мережі спортклубів Apollo Next. Про це повідомили в прес-службі групи.


Перші спортклуби мережі відкриються на початку вересня цього року у Києві (в ТРЦ Dream Town 1, "ХарьОК" і "Арена Сіті"). З 20 липня почнеться попередній продаж підписок. Вони дають можливість тренуватися щодня протягом чотирьох тижнів.

«При створенні Apollo Next ми надихалися програмою космічних польотів NASA. Саме ця програма допомогла здійснити першу пілотовану посадку на Місяць і заявити на весь світ, що для людини немає нічого неможливого», — пояснили в Fozzy Group.

У мережі, зокрема, будуть спеціальні місії для малих груп з шести-семи чоловік, які будуть тренуватися разом з інструктором.

  • Нагадаємо, до переліку активів Fozzy Group входить кілька бізнесів: продукти (супермаркети "Сільпо", оптові гіпермаркети Fozzy Cash & Carry, магазини біля будинку "Фора", дискаунтери Thrash!), електроніка (магазини Ringoo), доставка, агро, аптеки ( "Біла ромашка"), харчопром і турагентство.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.