Metro C&C перейменує малоформатні магазини "Бери Вези". Вони будуть працювати під вивіскою - Metro

18.05.2021
5052

Фото: depositphotos

Про зміну назв магазинів "Бери Вези" говориться в повідомленні Metro C&C, яке компанія розіслала ЗМІ.


 

"Компанія відкриває в Тернополі у новій локації новий торговий центр Metro смарт-формату замість магазину" Бери Вези ". Протягом 2021 року компанія планує оновити два інших торгових центри малого формату в Луцьку та Чернігові під брендом Metro", - йдеться в повідомленні. На сайті рітейлера відзначено, що в Україні працює 3 магазини "Бери Вези" в Тернополі, Луцьку та Чернігові. Чи відмовляється ритейлер від розвитку магазинів під брендом "Бери Вези" в повідомленні не уточнюється.

"Смарт-торговий центр в Тернополі буде працювати згідно з оновленої концепції торгових центрів малого формату Metro", - йдеться в повідомленні рітейлера. В українському підрозділі Metro C&C на момент виходу матеріалу на запит Retailers не відповіла.

Площа "смарт-формату" Metro в Тернополі становить 1346 кв. м. з яких 1111 кв. м. - це торговий зал. Асортимент - 2 700 найменувань. В магазині будуть обслуговувати всі групи клієнтів компанії.

Про плани розвивати малоформатну мережу під назвою "Бери Вези" рітейлер Metro заявив в жовтні 2018 року. Компанія планувала відкрити 20 магазинів (площа кожного 1 500 - 2 000 кв.м.) витративши на це до € 3-6 млн. На той момент працювало два магазини "Бери Вези". Малоформатні магазини були прототипом мережі "Метро База", яку Metro C&C почав розвивати в 2010 році. Компанія відкрила чотири магазини, але в підсумку їх закрила.

Авторка: Вероніка Гаврилюк

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.