"Епіцентр" планує відкривати продуктові магазини і аптеки в усіх своїх торгових центрах

09.03.2021
3750

rau.ua

У торгових центрах мережі "Епіцентр" з'являться продуктові магазини і аптеки. Про це в бліц-інтерв'ю "Новое время" розповів генеральний директор групи компаній "Епіцентр" Петро Михайлишин.


 

За словами Михайлішина, продовольчі магазини під назвою Food Market компанія буде відкривати у всіх діючих ТЦ. Також в планах відкриття і за їх межами. «Я не впевнений, що це станеться в наступному році. Спочатку ми повинні зробити досконалий продукт. Поки що ми перебуваємо в процесі його розвитку. Нашим покупцям він подобається, але ми дуже вимогливі до себе», – розповів він.

На питання журналіста"Новое время", чи веде компанія  переговори про покупку діючої продуктової мережі, Михайлишин відповів: «Нам пропонують, ми придивляємося. Досвід показує, що найефективніше працює те, що ми вигадуємо самостійно і в процесі еволюції доводимо до досконалості. Ми купили мережу "Нова лінія" і досі не можемо її підтягнути під стандарти "Епіцентру". У двох мереж багато відмінностей, це дуже важко. У нас є свої стандарти, своя корпоративна культура. Ми не відмовляємося, але і не поспішаємо. Допоки не вивчимо добре те, що нам пропонують, не зробимо жодного кроку. Дуже уважно дивимося на всі активи».

Крім продуктових магазинів, в "Епіцентрах" з'явиться аптеки. «Ми хочемо зробити аптеку майбутнього і саме над цим зараз працюємо. Тому зараз наше першочергове завдання - відкрити аптеки в усіх торгових центрах мережі », - сказав Михайлишин. За його словами, свій аптечний бізнес "Епіцентру" пропонувала TAS Group Сергія Тігіпка, але компанія відмовилася.

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.