Доставка сервісу Raketa більше не буде безкоштовною. Вартість послуги – 40 грн

04.05.2020
3595

Raketa

Доставка сервісу Raketa стає платною з 4 травня. Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Facebook. Вартість доставки – 40 грн.


 

Нагадаємо, з моменту запуску в листопаді, Raketa не стягує плату за доставку. За словами компанії, це входило в її початковий план, який мав на меті як можна довше знайомити українців з сервісом шляхом безкоштовної доставки. Продовження карантину в зв’язку з пандемією коронавірусу стало причиною збільшення обсягу інвестицій – саме тому Raketa ввела оплату за доставку.

Зараз сервіс працює у 10 містах України. Спочатку платною доставка стане в Києві, Вишневому, Дніпрі, Харкові, Львові та Павлограді. В Одесі, Вінниці, Запоріжжі та Полтаві послуги кур’єрів поки що залишаються безкоштовними.

Співзасновник сервісу Олексій Юхимчук на своїй сторінці у Facebook написав, що ціна 40 грн – ринкова (в UberEats і Glovo вона також становить 40 грн), вона не покриватиме оплату праці кур’єра, але допоможе компанії розвиватися далі.

Переклад українською: Михайло Лук'янов

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.