Оновлений супермаркет "Арсен" у Львові

16.11.2020
5054
Обновленный супермаркет "Арсен" во Львове

12 листопада 2020 року у Львові відкрився оновлений супермаркет «Арсен» (пр. Червоної Калини, 60). Це найстарійший магазин компанії "Альянс-маркет", який вперше відкрився у 2002 році


 

 

Оновлений «Арсен» зазнав кардинальних змін. По-перше, оновився інтер'єр і дизайн: стало більше простору і світла. По-друге, почала роботу власна піцерія. По-третє, збільшився асортимент, в тому числі, вибір свіжого м'яса, риби, овочів, фруктів, імпортних і крафтових продуктів. Також в оновленому супермаркеті з'явилися каси самообслуговування.


«На відновлення цього супермаркету всі чекали вже давно, адже серед усіх наших супермаркетів він найстарший (ще з 2002 року), — розповідає Ігор Новоставський, заступник генерального директора« Альянс Маркет ». — Тому ми зробили все, щоб наш магазин став ідеальним місцем для покупок. "
Наступним етапом для цього магазину стане оновлення його фасаду, який обіцяють сделат справжньою окрасою району.

Відзначимо, що це вже третій супермаркет мережі, відкритий в новому форматі. У серпні 2019 го в центрі Львова запрацював перший новий «Арсен», а вже в грудні цього ж року оновлений супермаркет відкрився в одному з найбільших торгових центрів Івано-Франківська.

«Арсен» налічує 8 магазинів в трьох обласних центрах (Львів, Івано-Франківськ та Рівне).

Читайте свіжі новини та аналітику про рітейл та інтернет-торгівлю в Україні та світі на нашій сторінці в Facebook , на нашому каналі в Telegram , а також підписуйтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку.